ITP med garanti

Du som jobbar på ett privatägt företag som exempelvis jurist, ingenjör eller ekonom, kan få det bästa av två världar hos oss - trygghet och möjlighet till hög avkastning. Från den 1 oktober får du dessutom ännu bättre villkor.

En kvinna tittar in i kameran

Vad är trygghet för dig?

Kanske din bostad, din familj eller dina vänner? Kanske är det också att ha lite koll på hur din ekonomiska framtid kommer att se ut.

Med vår tjänstepension med garanti kan du känna dig trygg med att vi tar hand om allt åt dig och ser till att din pension kan växa så bra som möjligt. Så att du kan tänka på annat.

Ett enkelt val – låt oss göra jobbet!

Traditionell försäkring är ett enkelt och tryggt sparande. Det passar bra för dig som vill kunna luta dig tillbaka och tänka på annat än pensionen.  Våra erfarna förvaltare sköter allt åt dig.

  • Du slipper engagera dig i din tjänstepension.
  • Du får ett pensionssparande med garanti.
  • Dina pensionspengar får goda möjligheter att växa långsiktigt.

Vill du ha det bästa av två världar? 

Läs mer om hur du väljer vår traditionella försäkring ITP med garanti och möjlighet till hög avkastning. Och nya, ännu bättre villkor.

Så skaffar du AMF

En viktig del av en bra pension 

Tjänstepension är pengar som ditt jobb betalar in för din framtida pension. Visste du att den troligen kommer att utgöra så mycket som en tredjedel av din totala pension när du slutar jobba? Det är därför det är så viktigt att du väljer en tjänstepension som du litar på.  

Vi placerar dina pensionspengar åt dig och sprider riskerna för att ge pengarna goda möjligheter att växa, samtidigt som din pension ska vara trygg och stabil. Och när du slutar jobba  kommer du att vara garanterad ett minsta belopp varje månad. Med goda möjligheter att få betydligt mer. 

Ännu bättre villkor från 1 oktober 2023

Från och med 1 oktober 2023 har vår traditionella försäkring ITP ännu bättre villkor: 

  • 100 procent garanti
    Det garanterade pensionsbeloppet beräknas nu utifrån hela – dvs 100 procent –  av inbetalningen från ditt jobb. Ditt garanterade pensionsbelopp blir alltså högre. 
  • Sänkta avgifter
    Kapitalavgiften har sänkts till 0,15 procent per år. Den fasta årliga avgiften har sänkts till 40 kr. Taket för den totala årliga avgiften du betalar varje år har sänkts till 500 kronor, oavsett hur stort pensionskapital och hur många försäkringar du har.