Vill du ha ett fondsparande med låga fondavgifter?

Roligt att du vill bli kund hos oss, eller vill veta lite mer. Det är enkelt att börja fondspara hos AMF oavsett om du vill spara månadsvis eller sätta in en engångssumma.

När du sparar så har avgifterna mycket stor betydelse för resultatet när man sparar på lång sikt. Om man antar att förvaltarna är exakt lika duktiga på att förvalta dina pengar kommer fonder med lägre avgifter ge dig som sparare betydligt större behållning.

Här kan du köpa våra fonder:


Vi erbjuder

  • Låga avgifter
  • Prisbelönta fonder

AMF Fonder har låga avgifter

Vi har några av marknadens lägsta avgifter för vårt förvaltade fondutbud. Årliga avgiften för våra aktie- och blandfonder är 0,40 procent och för våra räntefonder 0,10 procent.

Våra låga avgifter gör att vi säkerställer att fonderna har de bästa förutsättningarna för att ge en bra långsiktig avkastning. Låga avgifter är särskilt viktigt när sparandet är långsiktigt.

Läs mer om våra låga avgifter

Bra rating för våra fonder

Vår totalrating hos Morningstar är i snitt 3,8 av 5,0 (2019-07-31) för våra fonder och det är vi riktigt stolta över. Morningstar är ett oberoende fondutvärderingsföretag på fondmarknaden.

Se vår aktuella rating hos Morningstar under Fondutbud och kurser


Anette Carmelius, chef försäljning AMF FonderFör dig som är institutionell kund

Kontakta: Anette Carmelius

Tel: +46 8 696 33 83

E-post: anette.carmelius@amf.se

Riskinformation om fondsparande

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fondandelar kan både öka och minska i värde. Det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationsbroschyr och faktablad.