Kvinna vid dator.

Så loggar du in på Dina sidor

Dina sidor är dina personliga sidor – öppet dygnet runt, året runt. Här hittar du all information om din pension hos AMF. För att kunna logga in på Dina sidor behöver du ett BankID.

Det här är BankID

BankID fungerar som en vanlig legitimation på samma sätt som till exempel ett körkort, men med BankID identifierar du dig digitalt. BankID används hos de flesta myndigheter, pensionsbolag, banker och i många andra tjänster. Du kan ha BankID i din mobil, på din dator eller på ditt bankkort.

Så skaffar du BankID

Du behöver ha ett svenskt personnummer och vara kund i någon av de banker som ger ut BankID. Du skaffar BankID hos din internetbank. De här bankerna utfärdar BankID:

Mer information om BankID

Här kan du läsa mer om vad BankID är och få hjälp med frågor eller problem.

Om du vill logga in för någon annan

Är du god man eller förvaltare? Då kan du logga in med ditt eget BankID förutsatt att du har skickat in en kopia på förordnandet från Överförmyndaren till oss. Du som är vårdnadshavare kan logga in direkt utan en fullmakt.

När du sköter pensionen åt någon annan

Har du inget BankID?

För att öka säkerheten på Dina sidor hos AMF går det inte att logga in med personlig kod. Om du inte kan skaffa BankID eller av någon annan anledning inte kan logga in på Dina sidor kan du kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Kontakta kundservice

Har du problem att logga in?

  • Tänk på att regelbundet uppdatera ditt mobila BankID så att du alltid har den senaste versionen.
  • Använder du BankID på dator? Pröva istället mobilt BankID om möjligt.
  • Använder du Internet Explorer? Pröva i annan webbläsare, till exempel Chrome.
  • Använder du en så kallad annonsblockerare (ad blocker) så kan det i vissa fall störa inloggningen. Stäng av den och testa igen.
  • För att Dina sidor ska fungera måste din webbläsare vara inställd så att den godkänner cookies. Det gör normalt alla webbläsare i standardläge. Läs mer om Cookies.