Läs dina brev från AMF på Mina sidor

Du kan läsa dina brev från oss digitalt på Mina sidor – bekvämt, säkert och miljövänligt! Istället för att få papperspost hem till brevlådan får du dina brev från oss på Mina sidor. För att läsa dem behöver du logga in med e-legitimation, till exempel BankID, på amf.se.

Det är smidigt och enkelt för dig att breven från AMF finns samlade på ett ställe, och du kan läsa dina brev när som helst och var du än befinner dig. Dessutom sparar vi på miljön genom att pappersförbrukningen minskar och att färre brev behöver transporteras.

Så väljer du att få brev digitalt på Mina sidor

Du ändrar dina brevinställningar på Mina sidor. Välj brevinställningen Digitalt brev på Mina sidor. Du behöver också lämna din mejladress.

Obs! Om du är ansluten till Kivra och vill fortsätta att få dina brev där ska du välja brevinställningen Brev till din folkbokföringsadress på Mina sidor.

Du får ett mejl från oss så snart du har ett nytt brev att läsa

När du får mejlet loggar du in på Mina sidor och läser ditt brev under Meddelanden – enkelt, säkert och miljövänligt.

Se till att du alltid har en aktuell mejladress registrerad på Mina sidor, så att vi kan nå dig.

Brev som finns på Mina sidor

Exempel på brev som finns på Mina sidor är pensionsbesked, kontobekräftelse, utbetalningsbekräftelse, kontrolluppgift, försäkringsbesked och information om villkorsändringar.

Vårt mål är att all papperspost ska bli digital, men det kommer att ta lite tid. Det betyder att vissa brev även i fortsättningen kommer som papperspost hem i brevlådan.

Om du saknar e-legitimation

För att kunna logga in på Mina sidor hos AMF behöver du en e-legitimation, det vill säga BankID eller Freja+. Här är tipsen som hjälper dig när du ska logga in.

Så loggar du in på Mina sidor

Om du har Kivra

Om du är ansluten till Kivra och vill få dina brev där ska du välja brevinställningen Brev till din folkbokföringsadress på Mina sidor. Då får du dina brev i Kivra.

Om du vill få papperspost

Att få brev digitalt är både enkelt, säkert och miljövänligt, men om du föredrar att vi istället skickar pappersbrev till din folkbokförings­adress kan du ändra dina brevinställningar på Mina sidor. Välj brevinställningen Brev till din folkbokföringsadress. Om du saknar en e-legitimation, eller av någon annan anledning inte kan logga in på Mina sidor, kan du kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Försäkringsbeskeden får du alltid digitalt på Mina sidor, istället för pappersbrev.