Möt fler investeringar

Vi investerar i många olika bolag i flera branscher! Här hittar du intervjuer med några av bolagen vi investerar i inom teknik, tillverkning, friluftsprodukter och bygg.

Yubico

Yubico har genom sin innovation, Yubikey hittat en hårdvarulösning på olika cybersäkerhetsproblem. Här berättar bolagets grundare Stina Ehrensvärd mer. Bolaget är ett av många vi på AMF investerar i för att våra kunders tjänstepensioner ska växa.

Thule

Sedan många år investerar AMF i Thule som utvecklar produkter för en aktiv fritid såsom takboxar och cykelräcken m.m. Här berättar vd och koncernchef Mattias Ankarberg om deras verksamhet och framtiden. Thule är ett av många bolag vi investerar i för att våra kunders tjänstepension ska växa.

Skanska

AMF är en av de största ägarna i byggbolaget Skanska. Företaget har 135 års erfarenhet och bygger idag i Europa och Nordamerika. Här berättar vd Anders Danielsson om hur de ser på långsiktigt ägande och framtiden inom sin bransch. Skanska är ett av många bolag vi på AMF investerar i för att våra kunders tjänstepensioner ska växa.

Billerud

Billerud tillverkar alla möjliga slags förpackningar (till exempel för livsmedel) och är ett av många bolag vi på AMF investerar i för att våra kunders pensioner ska växa. Här berättar vd Ivar Vatne om deras verksamhet och hur de är med och driver omställningen i sin bransch.