Digitala brev på Dina sidor

Du kan läsa dina brev från oss digitalt på Dina sidor – bekvämt, säkert och miljövänligt! Så här funkar det!

Vad innebär det att få brev digitalt på Dina sidor?

Istället för att få papperspost hem till brevlådan får du dina brev från oss på Dina sidor. För att läsa dem behöver du logga in med BankID på amf.se. 

Det är smidigt och enkelt för dig att breven finns samlade på ett ställe, och du kan läsa dina brev när som helst och var du än befinner dig. Dessutom sparar vi på miljön genom att pappersförbrukningen minskar och att färre brev behöver transporteras.

Hur väljer jag att få brev digitalt?

Du ändrar dina brevinställningar på Dina sidor. Välj brevinställningen Digitalt brev på Dina sidor. Du behöver också lämna din mejladress.

Obs! Om du är ansluten till Kivra och vill fortsätta att få dina brev där ska du välja brevinställningen Brev till din folkbokföringsadress på Dina sidor.

Hur får jag information om att jag har ett nytt brev att läsa?

Du får ett mejl från oss så snart du har fått ett nytt brev att läsa. Då loggar du in på Dina sidor och läser ditt brev under Dina meddelanden – enkelt, säkert och miljövänligt.

Se till att du alltid har en aktuell mejladress registrerad på Dina sidor, så att vi kan nå dig.

Vilka brev finns på Dina sidor?

Exempel på brev som finns på Dina sidor är årsbesked, kontobekräftelse, utbetalningsbekräftelse, kontrolluppgift och information om villkorsändringar. Försäkringsbeskeden får du alltid på Dina sidor.

Vårt mål är att all papperspost ska bli digital, men det kommer att ta lite tid. Det betyder att vissa brev även i fortsättningen kommer som papperspost hem i brevlådan. 

Jag har inget BankID, vad kan jag göra då?

För att kunna logga in på Dina sidor hos AMF behöver du ett BankID. Här är tipsen som hjälper dig när du ska logga in.

Så loggar du in på Dina sidor

Hur fungerar det om jag har Kivra?

Om du är ansluten till Kivra och vill få dina brev där ska du välja brevinställningen Brev till din folkbokföringsadress på Dina sidor. Då får du dina brev i Kivra.

Jag vill få papperspost, hur gör jag då?

Att få brev digitalt är både enkelt, säkert och miljövänligt, men om du föredrar att vi istället skickar pappersbrev till din folkbokföringsadress kan du ändra dina brevinställningar på Dina sidor. Välj brevinställningen Brev till din folkbokföringsadress. Om du saknar BankID eller av någon annan anledning inte kan logga in på Dina sidor kan du kontakta vår kundservice så hjälper vi dig. 

Försäkringsbeskeden sparas alltid digitalt på Dina sidor.

Text: Redaktionen
Uppdaterad 28 september 2021
Publicerad 3 februari 2021
amfredaktionen@amf.se