Testledare/testare

AMF är inne i en spännande förändringsresa på väg mot ett agilt arbetssätt. Samtidigt skapar den digitala transformationen nya möjligheter och krav på snabba IT-leveranser och tätt samarbete med verksamheten då vi moderniserar och introducerar ny teknik. Nu söker vi fler medarbetare till vår kreativa och moderna miljö mitt i Stockholms city.

 

IT-avdelningen söker en testledare/testare på heltid.

Dina ansvarsområden

Som testledare/testare kommer du att delta i planeringen och genomförandet av system- och systemintegrationstester för såväl stora, komplexa projekt och uppdrag som mindre. I rollen ingår att delta i framtagande av teststrategier, skriva testfall samt testa. Du kommer att självständigt driva testarbete, planera, vara problemlösare, ta egna initiativ och delta i testarbetet. Vår organisation är i en intressant utvecklingsfas och du har goda möjligheter till personlig utveckling inom testområdet

Dina kvalifikationer

Du har erfarenhet och intresse av:

  • Testledning.
  • Integrationstester i komplexa miljöer.
  • Automatiserade tester.
  • Agilt arbetssätt.
  • Du har högskoleutbildning eller motsvarande.

Dina egenskaper

Vi söker dig som brinner för test. Du är intresserad av olika utvecklings- och testmetodiker samt ser testning i komplexa integrerade systemmiljöer som en spännande utmaning. Det är meriterande om du har erfarenhet av livförsäkringsområdet och Inca-systemet.

  • Du har en målinriktad inställning där din goda planering och ditt effektiva genomförande av tester bidrar till hög kvalitet i våra leveranser.
  • Du är informativ och prestigelös, ser till helheten och gillar att jobba i team.
  • Du har lätt att kommunicera effektivt i tal och skrift.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Poolia. Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via Poolias hemsida eller till katarina.lemon@poolia.se

Om du har frågor, kontakta Katarina Lemon, Poolia, på ovanstående e-post eller tel. 08-555 540 20.

Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.