Verksamhetsutvecklare

Om jobbet

Som verksamhetsutvecklare/uppdragsledare/kravledare leder du processutvecklingsarbete i samarbete med specialister i verksamheten, främst inom Kundadministration. Du tar fram målbilder kring konkreta förbättringsåtgärder och verkar för att processförändringar genomförs. Du bidrar, i förekommande fall, i framtagning av verksamhetskrav inför utveckling av IT-stöd.
Det är en bred roll som kan utvecklas över tid. Exempel på ytterligare arbetsuppgifter är:

  • Bidra till analys av verksamhetens behov.
  • Agera uppdragsledare i de fall där det är många instanser involverade.
  • Planera och leda kravarbete

Som Verksamhetsutvecklare/uppdragsledare/kravledare  har du en god överblick över helheten inom AMF. Du har erfarenhet av tvärfunktionellt förändringsarbete och god förståelse för ett arbetssätt som bidrar till en lärande organisation. Det pågår ett företagsövergripande förändringsarbete på AMF, bland annat en agil satsning.

Du arbetar främst med uppdrag från Kundadministration men har breda kontaktytor inom hela AMF samt med externa leverantörer.

I rollen som Verksamhetsutvecklare/uppdragsledare/kravledare arbetar du i gruppen "Förvaltning & Verksamhetsutveckling" inom Kundadministration som idag består av 11 personer.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som operativt har arbetat med verksamhetsutveckling med tydliga leveranser under ett par år. Det är meriterande om du har djup erfarenhet av verksamhetsanalys och kravarbete. För att lyckas i rollen krävs att du kan skapa dig mycket god kunskap om vår affär, våra produkter, processer och flöden och hur de är kopplade till funktioner och system.
Vi ser gärna att du har en akademisk examen.

För att lyckas i tjänsten är det en fördel om du är van vid att organisera och leda uppdrag samt facilitera workshops.
Du är van vid att arbeta självständigt med kartläggnings- och utredningsarbete, analys, sammanställning av analys samt att presentera slutsatser för beställare och styrgrupper.

Personliga egenskaper

  • Vi vill att du har ett eget driv och är duktig på att självständigt leda aktiviteter.
  • Du har en god analytisk förmåga.
  • Då rollen innebär samarbete med många olika grupper och människor inom AMF är det viktigt att du är skicklig på att skapa förtroende och bygga relationer.
  • Du har förmågan att hålla samman och driva förbättringsarbete som uppdragsledare.
  • Ditt arbetssätt präglas av engagemang, lösningsfokus och öppenhet. Som person är du prestigelös och målinriktad och du trivs med att arbeta i grupp.
  • Du skapar nya idéer, infallsvinklar och insikter och söker möjligheter till förbättring av organisationen.
  • Du arbetar strategiskt för att förverkliga organisationens mål.

Ytterligare upplysningar erhålles av Lisa Robberts, tel: 076-777 03 65 eller lisa.robberts@qsearch.se

Välkommen med din ansökan!