Illustration människor som håller om varandra.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Besök gärna vår karriärsida där du hittar hur det är att jobba på AMF, förmåner och lediga tjänster.

Lediga jobb:

Jobblista

Skicka in en spontanansökan

Vi letar ständigt efter nya duktiga medarbetare som vill vara med oss i arbetet mot att bli bäst på pensionen från jobbet. Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig just nu?

Spontanansök nu

Träffa våra traineer

Läs intervjuerna med Johanna och Danilo:

Johanna Carlsson: Samhällsnyttan känns viktig

Danilo Perovic: Det roligaste är programmering

Om AMF

AMF ligger mitt i centrala Stockholm och vi är idag cirka 350 medarbetare. Med fyra miljoner kunder och ett förvaltat kapital på cirka 715 miljarder kronor är vi en av de största aktörerna på den svenska pensionsmarknaden och har därför ett stort samhällsansvar.

Vårt uppdrag är att ge våra kunder en så hög och trygg pension som möjligt. Och vi har alltid kundens bästa för ögonen. Vi ägs av fack och arbetsgivare tillsammans – och de har inget intresse av att själva ta del av vinsten. Därför går den oavkortat till våra kunder.

Vår vision är att bli bäst i Sverige på pensionen från jobbet. Vi drivs av ett stort engagemang för våra kunder och en stolthet för vårt uppdrag. Och vi lever enligt våra värdeord; enkel, trygg och mänsklig. Därför tycker vi att det är viktigt att visa varandra respekt och öppenhet på jobbet. Vi jobbar också för ett tydligt ledarskap, jämlikhet och mångfald genom rätten att få vara sig själv. Vi vill att alla ska känna arbetsglädje och trivas hos oss.